Amics per sempre amb Rosa Regàs i Lluís Bassat

10 des. 2016
12:15-12:40
Sala Montserrat Roig

Amics per sempre amb Rosa Regàs i Lluís Bassat

La guanyadora del premi Planeta el 2001 conversarà amb el seu amic publicista Lluís Bassat per situar un període clau de la seva vida, anys en els quals va descobrir la seva vocació literària rodejada d’amics de la Gauche Divine.

amics-CAT.indd el-retorn-dels-bassat-villatoro-bassat

Lluís Bassat és un publicista català fundador de l’agència Bassat & Asociados el 1975, actualment Bassat Ogilvy Iberia. Ha estat nomenat publicista espanyol i iberoamericà més important del s.XX i és autor de cents d’articles i de dos llibres de referència: ‘El libro rojo de la publicidad’ i ‘El libro rojo de las marcas’. Actualment és President d’Honor del Grup Bassat Ogilvy España.

 

Rosa Regàs

Biografia

Rosa Regàs va néixer a Barcelona. Llicenciada en filosofia per la Universitat de Barcelona, ha estat editora, traductora a les Organitzacions de les Nacions Unides i escriptora. Als 57 anys va publicar el primer llibre i des de llavors n’han aparegut vint més, entre novel·les, assajos i llibres de viatge.

L’entrada de la jove i irreductible Rosa Regàs a la universitat, ja casada i amb dos fills, marca l’inici d’aquesta entrega de les seves memòries, ‘Amics per sempre’ (Ara llibres, 2016). Són anys de converses al pati de lletres amb Miguel Barceló, Salvador Clotas i Paco Rico; de sorprenents “sobrasada parties”; de nits clandestines del Potemkin sobre moquetes verdes; de llibres prohibits al carrer Aribau, de més fills i una bessonada inesperada; de filosofia pura i lògica matemàtica i llibres i més llibres.