Cap a una societat més humana amb Sor Lucía Caram i Miquel Curanta

10 des. 2016
11:35-12:05
Sala Montserrat Roig

Cap a una societat més humana amb Sor Lucía Caram i Miquel Curanta

La monja dominica (Premi Català de l’any 2014) serà al Mercat de Nadal per comentar el desenvolupament dels seus projectes i compartir la seva visió de l’actualitat, del futur i les seves estratègies per a un canvi de la societat cap a un model més igualitari i just.

sor-lucia-se-confiesa-sor-lucia_web

Sor Lucía se confiesa – Plataforma Editorial

 

Sor Lucía

Biografia

Sor Lucía Caram (1966, Tucumán, Argentina) és monja dominica contemplativa. En la seva vida claustral compagina la pregària, l’estudi i la vida en comunitat amb l‘activitat social al costat de les persones més vulnerables.

Durant els últims anys, la vida de Sor Lucía Caram ha canviat. La seva lluita pels pobres, la seva denúncia social i la seva cada vegada major exposició mediàtica li han valgut no només el sobrenom de “monja cojonera“, sinó també el sorgiment d’alguns enemics. En el seu nou llibre ‘Sor Lucía se confiesa’ (Plataforma, 2015), l’autora confessa com viu la pressió dels medis i el poder, com renova la seva fe des del silenci i el suport dels qui comparteixen la seva vida i com pensa seguir treballant per aconseguir un món una mica més just.