Com l’amor et pot convertir en immortal amb Ramon Gener

10 des. 2016
11:00 - 11:25
Sala William Shakespeare

Com l’amor et pot convertir en immortal amb Ramon Gener

Ramon Gener, director i conductor de programes de televisió ens parlarà de la mort i sobretot de l’amor. Segons Gener, mitjançant l’amor podem aconseguir, en certa manera, no morir. Una conversa que promet ser emotiva alhora que enriquidora.

lamor-et-fara-immortal_web

‘L’amor et farà immortal’ – Ara Llibres

Ramon Gener conversarà amb Víctor Fernández Clares, periodista i creador d’Amor a l’Art, premi al millor Blog de Catalunya de Cultura. Ha col·laborat a diferents mitjans com RAC1, Ràdio4-RNE i darrerament ha treballat al programa Espècies Protegides de la Cadena SER. Modera les trobades de periodistes Vermut i Periodisme i escriu a diferents mitjans.

Ramon Gener

Biografia

Director i conductor dels programes d’èxit de televisió This is Opera (TVE) i Òpera en texans (TV3), Ramon Gener va iniciar la seva trajectòria musical estudiant piano al conservatori del Liceu. Després de començar estudis de cant i d’una carrera curta com a baríton professional, va deixar el cant per convertir-se en un divulgador musical de primer ordre. Més enllà de la seva carrera televisiva, fa conferències i cursos per tot Espanya, no tan sols a les universitats, sinó també als millors teatres d’òpera del país, i col·labora als programes de ràdio Hoy por hoy de la Cadena Ser i Versió RAC1.

L’amor ens farà immortals’ (Arallibres, 2016) ens proposa un viatge en el temps i l’espai que ens permetrà visitar a grans noms de la música i la literatura, cada un dels quals ajudaran a Ramon Gener a superar el dolor per la pèrdua del seu pare. De la mà de l’autor visitarem personatges com Giuseppe Verdi, Maria Callas, Clara Schumann, Johannes Brahms o Joaquín Rodríguez.