El millor costat de les persones amb La Marató de TV3

gemma lienas
10 des. 2016
11:30-11:55
Sala William Shakespeare

El millor costat de les persones amb La Marató de TV3

Un dels clàssics del Nadal és la Marató de TV3 i veure com en som de generosos els catalans. És per això que des del Mercat volem anticipar-nos a aquesta cita i sumar-nos al gran projecte solidari que és La Marató. La compra del llibre de la Marató ajuda a recaptar fons per investigar i tractar els ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

la-marato-2016-front_web

Ho presenta Víctor Fernández Clares, periodista i creador d’Amor a l’Art, premi al millor Blog de Catalunya de Cultura. Ha col·laborat a diferents mitjans com RAC1, Ràdio4-RNE i darrerament ha treballat al programa Espècies Protegides de la Cadena SER. Modera les trobades de periodistes Vermut i Periodisme i escriu a diferents mitjans.

Ignasi Blanch

Biografia

Ignasi Blanch va néixer a Roquetes, Tarragona. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, va continuar els seus estudis a Berlín, on es va especialitzar en tècniques d’impressió i gravat al centre Künstlerhaus Bethanien. Actualment viu i treballa a Barcelona com a il·lustrador. Ha rebut multitud de guardons, com el Premi Crítica Serra d’Or 2006 i el Premi Llibreter d’Àlbum il·lustrat 2008. El 2009 va ser seleccionat a la Biennal de Bratislava per “Alicia i el país de Meravelles” i el 2013 per “Donetes”.

 


Gemma Lienas

Biografia

Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és una de les escriptores més reconegudes de la literatura catalana actual. A més de col·laborar amb els mitjans de comunicació, ha escrit una cinquantena de llibres, alguns dedicats als joves, com “Cul de sac”, “Així és la vida, Carlota” (Menció d’Honor de l’IBBY 1990), “El diari lila de la Carlota” (Premi Unesco per la tolerància), “El diari vermell de la Carlota”, “Bitllet d’anada i tornada” (Premi L’Odissea 1998) o la col·lecció de misteri “La Tribu de Cameloti” la col·lecció d’educació emocional “Minty La Fada”; i d’altres als adults, com “Una nit, un somni”, “Atrapada al mirall” i “El final del joc” (Premi Ramon Llull 2003).