Sabem escoltar els nostres fills? Amb Núria Martínez Ribot, Jaume Cela, M. Jesús Comellas i Agnès Brossa

02 des. 2017
18:05 - 18:35
Escenari Aurora i Prudenci Bertrana

Sabem escoltar els nostres fills? Amb Núria Martínez Ribot, Jaume Cela, M. Jesús Comellas i Agnès Brossa

L’educació és la clau de la societat. En el Mercat de Nadal sempre trobem una taula pràctica amb la que podem millorar la relació amb els més petits de la casa. En aquesta ocasió comptarem amb una conversa d’un tema de gran actualitat sobre l’escolta activa. Podem millorar la comunicació amb els nostres fills si aprenem a escoltar?

Biografia

Especialitzada en educació, la periodista Núria Martínez Ribot segueix les polítiques educatives i els moviments de renovació pedagògica a Catalunya. En un moment de boom d’escoles d’educació avançada, s’ha dedicat a explicar en què consisteix la innovació i quin és el funcionament d’aquests centres. Treballa a la secció de societat del diari Ara des de fa tres anys. Prèviament havia treballat dos anys a la secció digital d’El Periódico de Catalunya. Ha escrit el llibre Revolució a les aules (2017, Grup 62)


Biografia

Jaume Cela Ollé és mestre, pedagog i escriptor. Ha publicat més de setanta títols, molts adreçats al públic infantil i juvenil, pels quals ha rebut diversos premis. També és autor d’obres de divulgació pedagògica. L’any 2008 va rebre la creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. Habitualment col·labora en diaris i en revistes de pedagogia.

Acaba de publicar La vida és vella (Catedral Books, 2017), i Us volia dir… (Eumo, 2017)   llibres que portarà al Mercat d’enguany.


Biografia

Agnès Brossa és psicòloga de família amb trenta anys d’experiència. Va començar fent reeducació a infants amb problemes d’aprenentatge, després es va dedicar a l’assessorament a famílies i, més tard, va treballar en l’àmbit de la psicologia clínica infantil i d’adolescents. Actualment compagina el treball a l’escola amb la psicologia jurídica familiar.

Acaba de publicar Em dic Joac i crec que sóc dolent (2017, Eumo), que portarà al Mercat de Nadal del Llibre.


Biografia

 M. Jesús Comellas  és mestra, psicòloga i professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona. És dinamitzadora del projecte Espais de debat educatiu, adreçat a les famílies, que la Diputació de Barcelona porta a terme en diferents municipis, i té una dilatada experiència com assessora familiar en temes educatius.

En el Mercat de Nadal vindrà amb Àvies i avis que malcrien… i eduquen  (2015, Eumo) i Educar no és tan difícil (2014, Eumo).