Les excentricitats de Lluís Salvador d’Habsburg amb Carme Riera i Sebastià Bennasar

10 des. 2016
19:20-19:50
Sala Montserrat Roig

Les excentricitats de Lluís Salvador d’Habsburg amb Carme Riera i Sebastià Bennasar

L’arxiduc Lluís Salvador (s.XIX) va ser un personatge lliure, apassionat, aventurer i un enamorat de l’illa de Mallorca. Carme Riera descobreix les memòries, la família, el posicionament vital i polític d’aquest viatger que de ben segur resultarà entranyable per a tots els assistents.

les-darreres-paraulesproporcio-carme-riera

Ho presentarà Sebastià Bennasar, escriptor, traductor, periodista i agitador cultural. Director de la revista Bearn i del festival de novel·la negra Tiana Negra.

Carme Riera

Biografia

Carme Riera, catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona, és una de les autores més estimades per la crítica i els lectors catalans. La seva obra ha estat traduïda a diverses llengües. L’any 2001 li va ser atorgat el Premi Nacional de Cultura i el 2012 va ser escollida membre de la Real Academia Española.

Les darreres paraules’ (Edicions 62, 2016) desvela, en unes suposades memòries, les vivències familiars, sentimentals i polítiques de l’arxiduc Lluís Salvador d’Habsburg que, tot i pertànyer a la Casa Imperial més important d’Europa, visqué allunyat dels convencionalismes.