Fas esport? Mira per la teva alimentació amb Astrid Barqué i Emma Roca

10 des. 2016
19:30-19:55
Sala William Shakespeare

Fas esport? Mira per la teva alimentació amb Astrid Barqué i Emma Roca

D’una manera molt propera podrem descobrir els millors aliments per aconseguir un alt rendiment esportiu, aprendrem com preparar barretes energètiques i batuts recuperadors i coneixerem alternatives al sucre. Ho farem amb l’Astrid Barqué, educadora alimentària, i amb la bombera i esportista d’elit Emma Roca.

sport-cook_astrid_barque_web non-stop-emma-roca

 

Emma Roca

Biografia

Nascuda a Barcelona l’any 1973, casada, 3 fills, Llicenciada en Bioquímica i Bombera Professional del grup de rescat de la Generalitat de Catalunya (GRAE). Ha competit en triatlons, duatlons, maratons de muntanya, esquí de muntanya i sobretot raids, la seva gran passió on ha quedat Campiona del món el 2010. Els seus últims projectes han estat l’Ironman de Niça i la Marató de Sables amb excel·lents resultats. Combina la feina de mare, bombera professional i esportista d’èlit quadrant una agenda minut a minut. Té grans marques que l’esponsoritzen i que gràcies a elles aconsegueix millores en el rendiment.

En el seu llibre ‘Non Stop‘ (Cossetania, 2013) l’autora ens explica com és el seu dia a dia.


Àstrid Barqué

Biografia

És educadora  alimentària en hàbits  i cuina  saludable,  una apassionada  dels  esports  de  muntanya  i una  amant  de  la cuina saludable.

Es  va  llicenciar  en  Ciències  de  l’Activitat Física i l’Esport, va fer un postgrau en Educació Familiar i ha participat en un gran nombre de cursos sobre alimentació. És professora  a  la Universitat  Internacional  de  Catalunya  i fa tallers i xerrades sobre alimentació saludable per a esportistes, famílies  i infants.  ‘Sport & Cook’ és un llibre i un programa youtube en què parla sobre alimentació saludable aplicada a l’esport amb diferents esportistes d’elit i cuina amb ells receptes que els permetran  maximitzar el seu rendiment.