És Nadal a Hawaii amb Màrius Serra

10 des. 2016
16:35-17:00
Sala Montserrat Roig

És Nadal a Hawaii amb Màrius Serra

Per una estona aterrarem a Hawaii, paradís del ‘hippisme’ als anys setanta, on se celebra un congrés sobre el capità Cook, el descobridor de l’arxipèlag, però un accident saboteja la festivitat. La investigació comença i el Màrius Serra està preparat!

res-no-es-perfecte-a-hawaii-marius-serra_web

Màrius Serra

Biografia

Màrius Serra (Barcelona, 1963) és escriptor. Les seves creacions giren al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. Les seves obres han estat traduïdes al castellà, l’italià, el romanès, el coreà i, parcialment, a l’alemany i l’anglès. La seva obra literària ha estat guardonada amb els premis Ciutat de Barcelona, Serra d’Or, Lletra d’Or, Octavi Pellissa, FEC i Ramon Llull. Col·labora a La Vanguàrdia, TV3, Catalunya Ràdio i El Punt-Avui.

‘Res no és perfecte a Hawaii’ (Proa, 2016) ens situa a la celebració d’un congrés sobre el capità Cook, el mític descobridor de l’arxipèlag, i la inauguració d’un complex turístic, però un accident saboteja la festivitat a l’illa. L’illa que va ser el paradís del hippisme als anys setanta, que ara és explotada tant per constructors i hotelers com per gurus que treuen suc de les tradicions paganes, és el millor escenari per a una novel·la que absorbirà el lector.