Per què ens agrada tant mirar sèries? amb Toni de la Torre

10 des. 2016
18:50-19:15
Sala Montserrat Roig

Per què ens agrada tant mirar sèries? amb Toni de la Torre

El crític de sèries de televisió farà un repàs de les millors sèries del 2016 i ens presentarà les novetats que arribaran durant el proper any. La majoria de les sèries actuals tenen un gran esplendor artístic però amb la seva guia podrem encertar al 100% les sèries que veurem els propers mesos.

series-de-culto-toni-de-la-torre_web historia-de-las-series

Toni de la Torre

Biografia

Toni de la Torre (Barcelona, 1980) es dedica a la crítica de sèries de televisió des de fa més de 10 anys i està considerat un veterà i reconegut expert en ficció seriada. Ha escrit diversos llibres sobre sèries i ofereix periòdicament conferències sobre el tema en l’àmbit acadèmic, així com participa en cursos universitaris i taules rodones sobre televisió i col·labora amb diferents medis de comunicació com a crític de sèries.

A ‘Series de culto’ l’autor ens ofereix un assaig pioner sobre la figura de l’autor en la ficció televisada seguit d’un recorregut per les 100 millors sèries dels últims vint anys. ‘Historia de las series‘ és el llibre definitiu per conèixer la història de les series de televisió de manera rigorosa i amena.