Tast de productes vegans i catalans amb Marta Castells

10 des. 2016
12:35-13:10
Sala William Shakespeare

Tast de productes vegans i catalans amb Marta Castells

Com és una dieta vegana? Podem adaptar el receptari tradicional català a aquesta dieta? Amb l’ajuda de la Marta Castells, professora de cuina natural i saludable, descobrirem plats tradicionals que respecten la dieta vegana.

vegana-i-catalana-marta-castells-viena_web

Biografia

Marta Castells es va interessar, ja de molt jove, per la salut i l’alimentació i ben aviat es va sentir atreta per les teràpies alternatives, la filosofia del ioga i l’alimentació naturista. Actualment imparteix classes de ioga i d’alimentació holística.

A ‘Vegana i Catalana’ (Viena, 2016) ha revisat el receptari tradicional català per adaptar-lo, d’una manera senzilla i imaginativa, a una dieta vegana, de manera que aquestes receptes ens remetin, per la vista i pel gust, a la cuina de l’àvia.